Обикновено жените обичат, когато мъжете се обръщат към тях с

...
 
 
Обикновено жените обичат, когато мъжете се обръщат към тях с
Коментари Харесай

Коте, зайче, любима… Да дешифрираме нежни прякори, с които мъжете ни наричат

 

 

Обикновено дамите обичат, когато мъжете се обръщат към тях с нежни прякори и похвали. Но даже и тези нежни думи имат собствен прикрит смисъл, по който можем да оценим освен възприятията, само че и сериозността на желанията. Слушайте мъжа, може би той към този момент е узрял от много време, с цел да ви предложи брак.

 

Вероятно и вие, и вашият мъж имате в арсенала няколко нежни думи един за различен. Може да си мислите, че сладките прякори като този просто ви оказват помощ да изразите любовта си. Но даже тези изцяло почтени думи имат свои лични смисли.

 

„ Коте “, „ зайче “ – сходни смешни имена, незабавно напомнящи сладки плюшени играчки, най-често срещаните прякори за дами. Това приказва за нежността на характера на вашия фаворит. Ако не упражнявате предизвикателно напън, можете елементарно да контролирате подобен мъж. Това е сантиментална, нежна натура, която не приема метода „ бич “. Опитайте се да бъдете също толкоз деликатни към него.

 

„ Скъпа моя “, „ злато “ – въобще не значи, че сте скъпи за вашия мъж. По-скоро демонстрира настоятелен темперамент и ангажираност към работата и парите. За страдание материалните богатства постоянно ще бъдат малко по-важни за него от всичко друго.

 

Ако вашият мъж ви назовава „ моята стопанка “ или други сходни – не търсете прикрит смисъл тук. Той желае да ви види на първо място като страж на огнището, идеалната стопанка. Не лъжете очакванията му. Такива мъже доста ценят комфорта и уюта в къщата.

 

„ Слънчице “ … Ако обичаният ви се обръща по този начин, бъдете подготвени за това, че постоянно ще би трябвало да бъдете най-хубавата. Мъжът е извънредно горделив с вас и ви счита за свое персонално достижение. Така че не се учудвайте, в случай че той непрекъснато се хвали с вас пред приятелите си. Но направете всичко допустимо да не го разочаровате.

 

„ Бебе “, „ бебчо “ най-вероятно значи мощно полово увлечение на колегата ви към вас. Но не очаквайте сериозна връзка с подобен човек. Той може да бъде отличен ухажор за вас, само че не и брачен партньор.

 

Ако вашият фаворит ви назовава „ обич “ и „ обичана “, пробвайте се да се отнасяте към него с нараснало внимание и грижа. Обикновено такива мъже вършат всичко допустимо, с цел да угодят на жена си и да я обезпечат добре. Затова се пробвайте да му станете заслужен сателит в живота.

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР